élet és sirodalom

 2009.10.30. 09:56

én bevallom, kedves, olvasom általában az ÉS-t, bár sokszor be kell erősen hunynom a szemem, sokszor kell átugrálni sorokon, sokszor csóválja az ember napokig a fejét azon, amit le szoknak írni. szokásban van náluk mostmár, sajnos, nagyon sajnos, mert nemigen van olvasható lap rajtuk kívül, a rettenetes butaság. Lásssuk csak a mai kovács zoltán cikkecskét a vasutassztrájkról. idéz egy Tar Sándor írást, amelyben kolbászoló, borozó utasok fetrengenének a kupéban, és mindenáron mennének oda, ahova akarnának, mert van céljuk, ahova menjenek, tehát mennek is, az nem baj, hogy a vasút darabokban. Logika az okfejtésben sajnos nem található, annál nagyobb mértékben van benne ostoba gyűlölködés, olcsó humorkodás, de nagyon olcsó sajnos. javíts ki kedves, ha nincs igazam. jól esne, ha a korrekt újságíár ÉS-ben publikáló harcosai megszólalnának ilyenkor. dehát a főszerk. cikkét kritizálni? nem tudom, belülről hogy néz ki ez a lap, néha hányásrohamot lehet tőle kapni, mégegyszer sajnos. kár érte.

Fodor Géza meghalt, és ő elismert volt, komoly és embergyűlölő talán-vagy csak kiábrándult, nem tudni ma már. a zene, és Mozart, és a halál.

ki lehet egyébként mondani valakiről, hogy egy unintelligens barom? akkor is, ha főszerkesztő? csak csendben kérdezném. hol vagytok, bátorságos forradalmár értelmiségi élharcosok, ajaj. szóval sajnos tényleg kipusztultak. s nem a legrosszabbak.

egyébiránt a város viccesedik, Jelenits István és Michael Jackson a plakátokon egymás mellett, a fiatalok értelmesek és kedéylük kedvezően alakul: és figyelnek téged, öreg harcos, hajléktalan hálózsákban a vasedény előtt, szakálla nő, a hunnia moziban este 5 néző, hideg, és kérem, a Rákóczi úton rettenetes a hangulat. majd nézzék csak meg. aluljáró érzés. egy ember: utána fellocsolják hipóval a járdát, vagy 3 literrel, aztán jöhet az emberiség, szállhat fel a buszra mostmár. nyomok. kár. kis öreg papbácsi a templomban, valami seb van az orrán, motyog halkan, nemigen érteni, a stációk gipszből, a gipsz, a gipsz, a gipszország.a gasztroság habzik, mint a teve orrában a takony. hány fésűkagylót dobtál ki? harmincat! mars ki! hogy a faszomba!(gasztrovetélkedő) nagyanyám máshogy főzőtt, a faszom. mi ez?

a gyerekeknek meg a füle fáj.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr671486003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása