kommentlopás

 2008.12.01. 21:47
kommentek innen, (így jár, aki nem beszélget, de enni akar):

http://ilovebp.blog.hu/index.php/?page=4

 
a és ha már ajánlani kell:
Arcade Bistro, Kiss János altábornagy utca. Mikor én ott voltam akkor repestem örömömben annyira kellemes hely, mintha nem is magyarország lenne. semmi erőltetett hangulatteremtés, szuper enterieur, egyszerű és nagyszerű étlap, első osztályú borlap. Tényleg bátran ajánlom mindenkinek. A terasz is különös hangulatú.
Másik kedvencem egy új felfedezettem: Arriba a körúton az oktogonnál: nagyon remek friss és könnyű csirke quesadillas-t teszteltem és nálam 10ből 10 pont a hely, tök üres volt sajnos pedig zseniális a berendezés, a grafikák, a mosdó, és szelektív a hulladékgyűjtés amit minden vendég maga intéz a kajálás végeztével. Megéri azt az 1 percet amA legjobb étterem:
www.eskuvoi-helyszin.hu/etterem_kis_anna_halaszkert.html
ig mindent a megfelelő rekeszbe dobsz. tényleg fasza hely
 
 

Réti Sas, a legjobb étterem Budapesten és kész. Jó még a kispesti Gulliver is, de a Sas a

no. 1. Nuff said. m1/m7 lejárójánál kell a balcsi felől lefordulni, a Hotel Wien mellett van, a Kelenföldi pályaudvar mögött. Eldugott hely, nem is a legújabb épület, de a kiszolgálás és a kaja 10/10. No meg az adag mennyisége... mindent elmondtam

Napsugár Étterem - Gödöllő

Nem flancos, de 2600 forintért svédasztal, nem semmi kajákkal! Hideg előételek: kacsamáj zsírjában, kaszinóütojás, majonézes saláta, füstölt lazac, paraszt sonka (és nem paraszt pincérek, hanem kifejezetten udvariasak és előzékenyek), házi kalbász, görög saláta, stb. Meleg ételek: a múltkor (kb. 3 hete) volt isteni bárány, tegnap pedig libacombot, bőrös malacot és Eszterházy tokányt ettem, persze volt még más egyéb is. Többek között 2 fajta tartalmas leves: bográcsgulyás és Újházy tyúkhúsleves, aztán házi rétes, somlói, gesztenyepüré és a salátabárból is lehet salit választani. Ja, és 3 féle üdítő... Mindez 2600 forintért (és ez nem nyomdahiba)...
Cigányzene nincs, csak egy kis halk nem tolakodó zongora vasárnaponként. Ja, és egy tulaj, aki általában ott van, kezeli a vendégeket, figyelmes, előzékeny... Kedd- szerda szünnap, hogy a dolgozóknak is meglegyen a szabadnapjuk, nyáron 1 hónapra bezár... Hát, így is lehet vendéglátóhelyet üzemeltetni... Valószínűleg ennek köszönhető, hogy hétvégén délben elég esélytelen foglalás nélkül asztalt kapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr82798744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása