http://aprilblue.over-blog.com/

Loobylu and Mollychicken's blogs!!!!

Nov. 17.

Poszt egy ABC-ről, amit szeretnék Karácsonyra megcsinálni. JÓ, DE MIKOR????

http://www.rsf.org/

FSZEK!!!

És kérem szépen Steve Harley-t, 30 évvel ezelőttről, most, ide, azonnal_!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az életnek van egy olyan szokása, hogy néha annyira lelassul, hogy szinte áll, áll, és áll, és áll. Mennek közben a villlamosok, meg árulják a rohadtököt, az nem más, az nem más. De közben köd gomolyog, nem látni semmit, nem érezni semmit, nerm érteni semmit. Oidipuszon gondolkoztam vagy 3 percig a buszon tegnap, az jutott róla eszembe, nem Freud, nem Adornoék, nem a rossz közérzet, nem a kapitalizmus, hanem hogy mintha aztat mondaná, hogy  ha tetszik, és egyébként nem tudod, ki, felcsinálod a tulajdon anyádat, apádat, húgodat, fivéredet, gond nélkül, és nagyon élvezni fogod. És a szex racionális kontrollja  és tabuk, és minden. Szeresd apádat és anyádat. Gondolkozz.

A másik, amire gondoltam, tegnap a buszon, a trolin, hogy az emlékezet akkor hasznos, ha tele van jó élményekkel, vagyis törekedni kell a jövő érdekében arra, hogy jól érezzük magunkat, ez egyfajta gyűjtögetés. Tegnap azt olvastam éjjel egy könyvben, hogy nem érdemes múlandó dolgokat gyűjtögetni. A szerző gesztenyékről és azok elajánékozásának lehetetlenségéről elmélkedett egy nekrológ kapcsán, Klauber Marién. Fogalmam sincsen, ki volt Klauber Mari (a nekrológ 1993-ban íródott), most megyek utánanézni.

 

 

http://www.kortarsonline.hu/0209/orosz.htm

"Tisztességes nyolcórai munkáért tisztességes bért!"

 

Egy verset is találtam itt:

http://loveinpeace.freeblog.hu/archives/

A net-en ennyi. Minek is olvasok régi halottakról. Régi halottakat. Pedig ez megy. Az ember kíváncsi, akármilyen szcénában, akármilyen családban, akármilyen szellemben (huhh) nevelkedett. A többi csak szokás. Szokás. Attitűd (szándékos, avagy nem), és szokás (szándékos, avagy nem). Mindez kissé szkeptikussá tesz a hagyományok (akármelyek) szigorú tartása, és nem tartóik kizárása iránt. Komikus. Büdös. Büdös, mint a 100 éve beragadt ajtó mögött tapadó piszokrózsa. ZZZZ.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr38807310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása