szavak

 2009.03.25. 13:46

az emlékezet, és a halál érdekesen fűződik  néhanap, gondolta mökk. kinél is kéne olvasni róla, hogy két lap után ne dobja mökk az ágya mellé a könyvet? fogalma sincs. mökk most valahogy unja a szavakat. nem, mert elkoptatottak, sőt, a szavak mökk véleménye szerint még nagyon-nagyon kihasználatlanok, kis üdülők a tócsányi tó partján, hajnalok a sosevolt Városban, esték az Istenekkel, naszóval, és igenis, mökköt most az emberek érdeklik.

méghogy bátorság. mökk örül, ha fel tud tápászkodni reggel az ágyból. hátráljanak a szavak. visssza, vissza, egészen a morgásig, a harapásig. majd onnan előre! de nem sürgős. elleszünk így is, egy ideig, mert van benne gyakorlatunk. hogy jó-e, azt nem tudhatjuk, de mi az, hogy jó. mökk nem tudja.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr601024738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása