-

 2009.06.15. 15:49

ha gyereked van, mindenféle érdekelni kezd, olyasmik, amikről régebben semmi sem jutott eszedbe, néhány mai példa:

dolomit, cserszömörce, fekete üröm,  Szent Iván nap, "megroppant a búza töve", rutafa, kőzetek metamorfózisa. ez csak elenyésző része a mai adagnak. a törpékől még nem szóltam akkor. manók. ez se mindegy. szóval, jönnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://hu.wikipedia.org/wiki/Metamorf%C3%B3zis_(k%C5%91zettan)

itt jön a Vértes, mert itt sokféleség van, és ezért megyünk hamarosan. Ismerjük meg honunk, Honunk, és ne "Lihtánstejnbe, vagy hova a picsába" menjünk először, ahogy nagybecsű  3. oszt. ált. isk. osztálytársnőm jegyezte meg két rágólufi között. Vagy mindegy? Öreg Heidi azt mondja, fontosak a gyökerek. Meg, hogy már nincsenek. Nomi bácsi, hogy a Földgolyón, és nem országokban élünk. És Love. És mindenkinek igaza van. És valahova menni fogunk. Vgay Lihtánsteijnbe, vagy  a Vértesbe.Vagy egyszerre. Mert párhuzamosan élünk sok életet, legalább kettő egzisztenciánk van. Akkor minimum 16 tagú a család. Lehet menni. Kell menni. [El lehet innen menni, kéremszépen.]

http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9rtes

felmerül bennem néha: mégis, egy szülőnek mindent ismernie kell, a kígyászölyvtől a dolomitokig, a Spongybobtól Hegelig? Mibe vágtuk a fejszénket????????

és akkor még tessék rendesen menstruálni is, hogy a szexről ne is beszéljünk. minimum két egzisztencia kell, de lehet, hogy húsz. az utak: elválnak. az utak: összetalálkoznak. naszóval, érteni kell a tortasütéshez, a

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr11186873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása