Cseh Tamás, mint katona

 2009.08.30. 14:10

 

Erről a katonáról lenne szó. Bereményi Géza egy kultúra katonájának nevezte őt, Orbán Viktor a legjobb katonájának. Mindkét alkalommal megütötte a fülemet, sok minden eszembe jut, de hogy katona lenne, az annyira nem. Vártam volna ehhez megjegyzéseket lapokban, neten, de sehol semmi. Vártam volna több,és okosabb yrást Róla. Várnék.

 

Jó, a katonadalok, az egyéb vitéz és harci dalok, meg miegymás, és indiánság, de hogy egy kultúra katonája, ezt ő mondta vajon magáról, vagy mi... Rosszul hangzik, olyan Mókus őrs mellékyze van.

Volt egy pasas a temetésen, egy napraforgót hozott,kissé fonnyadtat már, a villamoson  cigizett, ült egyedül egy padon . Valaki Hamvasról beszélt hangosan a villamoson, márpedig ez mindenkinek tilos, aki olvassa Hamvast egyébként is, nem is olyan jó az. Ki olvassa egyáltalán, ugyi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr821348472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása