hová tettük el

 2009.09.10. 02:16

meghatározó élmények a szocialista gyerekkorból

 

Antal Imre a tévében délelőttönként a matekvetélkedőben. Hihetetlen figyelemmel , suttogva beszél, felejthetetlen.

Cseh Tamás megjelenik egy unalmas vasárnapi délelőtt a képernyőn, és először érzem, hogy a szemébe lehet valakinek nézni. hogy van miért.

Kocsis Zoltán, ahogy ferde ajkakkal beszél valamiről, kancsytva felnéz a magasba, koncentrál, mond valamit a költészetről, egy hangról, egy emlékről. haj. felejthetetlen. mozart.

a matektanárnőm, ahogy fáradtan a rossztanulók feje fölött elnéz, a tábla felé, az élet felé. ahogy árasztja a nikotinszagot, kardigánja.

folyt. köv.

 

Mért

mért nem érdekel a magyar kortárs irodalom, mért. ez a találóskérdésem. mért. mért érzem hamisnak az egészet, mért. kreáltnak, ál-nak, szharnak. mért.

á

A rémálmokhoz meg annyit, hohy kiderült, pl. lakott egy ávós a lakásunkban annak idején. nem tudtam .de álmodom itt cifránál cifrábbakat. mit lehet ezzel kezdeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr391372324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása