nagy szám

 2009.03.19. 10:33

 Heller Ágnes látható a képen, a modernitásról tart éppen előadást, illetve négy esztendeje,a  Mindentudás Egyetemén. A MIndentudást hagyjuk, de Heller, mint mindig, frappáns volt, ellentmondást nem tűrő, és érdekes, de én bírom, ha egy nő nem szerénykedik, meg álszentkedik folyton. Könnyebb vele vitatkozni. Az ízléstelen öltözködés egy kor divatja most is, nekem viszont igen tetszik, és a nők zakóviseletének is vannak nagy dekonstruktőrei, itt egy példa.

 

 http://www.mindentudas.hu/heller/20040203heller.html

 

 

 

 

 

általában is,  persze, hogy,  nagyon szeretem a filozófusokat (eltekintve  azoktól, akiktől természesen eltekintve), és különösen a humorukat. Egy olyan népség, amelyik ki meri magát nevettetni, képes ha nő, több számmal nagyobb zakóban előadást tartani, képes kinevetni a nemeket, a számokat, a időt, a szertartásokat, a betartásokat, a szabályzatokat, és képes mindezt halálosan komolyan is venni. Egyáltalán, hajlandó beszélgetni. Ahhoz is humor kell. Humor. Denevérszárnyakon. Éljen!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr501011481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása