Világválság, van, nemá...!

 2008.12.04. 11:45

Rénszarvaskakiból készül a legújabb karácsonyfadísz
2008. december 02. 08:37 Rénszarvasból készítenek karácsonyfadíszeket az Egyesült Államokban, de nem a húsából, sem a csontjából, agancsából, sem a bőréből.

Ugyanakkor mégis rénszarvasból van az alapanyag, mármint abból származik/érkezik: az ürülékét hasznosítják. Előbb megszárítják, aztán megtisztítják, kap egy kis felületkezelést, végül befestik.

Az újdonság egy állatkertnek köszönhető Illinois államban. "Bűvös rénszarvas gyémántdísznek" hívja az állatkert kereskedelmi igazgatónője a terméket, melynek darabja 5 dollárba - bő ezer forintba - kerül az állatkert ajándékboltjában.

"Az volt a kérés, hogy tegyek le valami kreatívat az asztalra" - mondta a sajtónak a karácsonyfadísz feltalálónője. A vevők meglepődnek a díszek méretén, a rénszarvasok termetessége okán igen kicsinek találják nagy dolgukat."http://www.hirfal.hu/?msgid=1955610
 

Karácsonyfadísz angolul: Chrsitmas-tree ornament/decoration vagy Xmasdecorations.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr20803598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása