rece-fice

 2009.01.13. 09:04

reggel nem szabadna üvölteni egy olyan bérházban, ahova rendszeresen kijár mentő és halottaskocsi, na jó, néha, de hallottam én már  itt a tepsit nekikoccanni itt a cirádás vaskorlátnak, éjnek idején.

nem kellene ziláltnak lenni. nem kellene veszekedni. vannak párok, akik egy életet leélnek egy hangos szó nélkül. hogy csinálják?

és a Balatonon klasszul lehet korizni, feltéve, ha ki tudod a gyereket rángatni a dzsekikapucnijánál fogva (leszakad) a lékből, amit ő vágott a korijával, a melegáramlat fölött közvetlenül, merő szórakozottságból. Siófokon CSINÁLTAK  jégpályát  a Balaton szélén, azazhogy lekaparták hosszan a recéket a jégről, és ez nagyon kedves dolog. komolyan. köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr95874251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása