mariana

 2009.01.25. 13:05

horrorisztikus történet a kezét-lábát vesztő szépségkirálynő halála.

valami rettenet, esztétika és horror, remény, és a remény vége. az embereket a reményeik éltetik, és a remény mosolyogni is tud. a halál is tud.

azonban ebben a jéghideget,koporsóhideget lehellő történetben nincs semmi , de semmi, de semmi elfogadható: nézd a mosolyát, nézd meg.

nyilván a halál nem kíméli a szépséget, hiszen csodálatos gyerekek és felnőttek hullanak percről percre az ölébe, a nyakába, a fejére.

ez a kicsi nő, aki szép volt, és mosolygott, és kegyetlen halált halt, a szépségével, a szépségének vállalásával lett ismertté. sose tudtuk volna meg, ki ő, ha nem áll ki oda, abba az őrült, darwinista  baromságba, ami a szépségverseny, ha nem vállalja, hogy hülyét csinál magából, és bikiniben forog, mint egy töklámpás. a szépség sorsa. a kicsi nő, aki meghalt. mi köze neki a szépséghez. mi köze az örökkévalóhoz. ajaj, idealisták.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr94901184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása