Fiala pókerezik

 2009.02.28. 17:04

palacsinta és politika

 

mi megy hátul, a büfében, mi megy elöl, a könyvtárban, mi megy a fejekben, mi megy a neten, mi megy könykiadókban, mi megy a fornettizőben, mi megy a másodikban, a tizenkettedikben, a nyolcban, a négyben. mi megy ebben a kalapba bújtatott, onnan ki nem szökő, elvarázsolt Nyúlnak a fejében?

láttam tegnap véletlenül, mert nemigen nézek tívít mostanába, szóval láttam a hogyishívjákot, a Fiala Jánost pókerezni a Kordagyuri-Balázsklári, Kardabea, L.L Junior (http://www.lljunior.hu/), és még néhányak társaságában, tépázott volt kissé, dévidbóvi pólóban, ezen gondolkozom, hogy miért is, és emlékeztem hirtelen régre, amikor F. J. Albert Györgyit nyúzta valami műsorban, hogy miért nem csinál már hozzá méltó műsort, meg hogy miért nem találja  a helyét, és hogy egyáltalán mi a baja állandóan, hogy reszelné már csigára a pináját. (igen)

nekem semmi bajom a társasággal, tényleg.

De Fiala el.

 

Albert Györgyi díj. Érdekes lehet megkapni. Mint kiszorult újságíró. Beszorulás, kiszorulás, szék-rekedés, vér-tolulás, nagy-mosás, agymosás. Itthon vagyunk.

http://internetdetektiv.hu/2008/10/06/717

 szóval igen: a hungarocell boltív. azt hiszem, ez az.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr11971834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása