Ő

 2009.04.09. 19:18

balogh attila költő tegnap éjjel a tívín. nagyon tetszett, különösen a kempingszékes beszélgetés a vízparton, annak volt egy nagyon holtakfolyója, élők folyója jellege. a tiszta körmökről, és  a fehér bőrről azonban annyit: nem tudhatjuk egymásról, ki mennyit szenvedett, nem biztos az, hogy nem ugyanannyit. hiába minden: a lélek, ez az igen vitatott kis izé bizony nem olyan egyértelműen színezhető, nevezhető, és kategorizálható, mint az a nevzetes külcsíny. lehetek én akár krumplihámozó.

nem jó előítéleteket hallani amúgy végtelenül drága emberek szájából. Egyébként a KIA-n nem találom, és a DIA-n sem. (digit. ir. akadémia) miért????? tessék azonnal rakni fel balogh verseket. AZONNAL.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr511056405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása