angyalok

 2009.02.16. 11:20

1. Akácfa utca sarok, munkásember, egy hungarocell boltívet próbál méretre fűrészelni, hullanak a darabkák, repíti őket a szél, s társa kissé szkeptikusan ácsorog, figyel valamit balra tőlük, az ürge nyomja a fűrészt, dehát hungarocellt (vagy mit) fűrészelni nehéz.

A boltívek igen érdekes dolgok Budapesten. Ma direkt fogok rájuk figyelni. Egyébként pedig a fogorvosnőm, úgy tűnik, angyal.

 

2. A másik, hogy a velünk szemben épülő szálloda betonelemekből készül, ordenáré ronda, maguk az melósok is néznek fölfele, hogy mit csináltak, pedig soksok időbe került, a gyerekek még nem is voltak óvodások, amikor elkezdték. Mostmegmár a nagyobbik a vezérfarkas. Ohó. És: Virginia. Fekete Múzeum.

 

3. Ezennel tisztelette felkérem a Magyar Médiát, hogy legyen olyan drága, és közvetítsen mostmár  a Valóságról, mármint arról,  amit a Föld nevű bolygón mindközönségesen megtörtént eseményeknek nevezünk.

 

4. Havas Henrik azt mondta a Klub Rádióban, hogy Spiró könyve rém rossz. Valamelyik, nem tudom, melyik, valamelyik vastag. A gond az, nekem is, hogy képtelen vagyok belefogni, eleve riaszt az unalma. Jártam a Tanárúrhoz, voltak jó percei, nem tudom. ELTE- n már nem tanít. Miért nem? Mi van? Tessék az unalmon úrrá lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr93946132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása