_

 2009.03.10. 18:49

idegen tollak. még mindig Chaplin a nyerő. csirkecsibészben véres szárnyak. nem tudják megsütni, nincs idejük? sokan esznek ott naponta. öltönyben, pulóverben, szoknyiban. nem volt ma jó napunk, bár egymást öleltük végig. család, kishajó-vihar. agyonkoptatott képek. agyonkoptatott lépcsők. nem biztos, hogy hiszek neked.

válogasd meg a szavaid. mint piacon a gyümölcsök közt, emeld  meg, forgasd körbe, hát ez bizony ütődött, ez barnássárga, mint a süppedős folyóparti út, ősszel, amikor hirtelen lesz ősz, és hirtelen lesz csend.

 

olvasni kell. ezt tudja mökk. ha az élete árán is. igen, itt tart mökk, az élete árán olvas. de mindig is így volt-e ez? "időfanatizmus." valamennyien időfanatisták vagyunk. de olvasni kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislanyazongroanal.blog.hu/api/trackback/id/tr61994243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása